Osmanlıspor Nasıl Kurtulacak?
Osmanlıspor Kulübü 2015-2016 futbol sezonunda yakaladığı başarıyı bir daha yakalayamadı. 2015-2016 sezonunu Süper Ligde 5. Sırada bitiren Ankara ekibi o sezon Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil etmişti. 2016 yılından sonra düşen bir performans sergileyen Osmanlıspor bu sezon TFF 1. Ligde mücadele etmeye başlamıştı.
Satış Tekrar Gündemde mi?
2019-2020 futbol sezonunda puan kayıpları yaşayan ve aynı zamanda transfer yasağı da olan Osmanlıspor sezon sonunda ligden düştü. 2019-2020 futbol sezonu için alınan bir karar ile ligden düşme kaldırıldı ve Osmanlıspor’da TFF 1. Ligde kaldı. Osmanlıspor’un TFF 1. Ligde kalması transfer yasağı ve yüksek borç yükü altında olmasının çözümü olmuyor. Sezon ortasında Osmanlıspor Kulübü bu zor durumdan çıkış olarak kulübü satmaya karar verdi. 2019 yılı ocak ayında Trabzonlu iş adamına Şenol Ayvaz’a satışı için sadece imzaların atılması kalmıştı. Son anda verilen bir karar ile Şenol Ayvaz kulübü almaktan vazgeçti ve fiyat konusunda anlaşılamadığı iddia edildi.
Osmanlıspor’ın yüksek tutarda ve ödenemeyen borçları ile transfer yasağı olumsuzluklarının giderilmesi için tek çıkış yolu yine kulübün sayışı gibi duruyor.
Güncel Yazılar
- EYÜPSPOR 3 – 0 BODRUM FK
- ADI FENERBAHÇE İLE GEÇEN DE GEA’NIN YENİ ROTASI BELLİ OLUYOR
- Süper Lig Ekipleri Transferde Ne Durumda?
- Galatasaray Dünyaca Ünlü Yıldızın Peşinde!
- GALATASARAY’DA MERTENS İÇİN SÜPRİZ TEKLİF
- Montasser Lahtimi’nin Yeni Sezon Hazırlıklarına Katılmaması Sorun Yarattı
- Trabzonspor‘un Yeni Transferi Mislav Orsic
- Galatasaray Marsilya’nın İki Yıldızına Kancayı Attı
- Gazi Koşusu 97. Kez Koşuldu
- GALATASARAY BEŞİKTAŞ’IN PEŞİNDE OLDUĞU GOLCÜ OYUNCUYU İSTİYOR
- Tahsin Tam ile Yola Devam Ediliyor
- Newcastle United Beşiktaşlı Oyuncunun Peşinde!
- FENERBAHÇE’ DE MİHA ZAJC KRİZİ ÇÖZÜME KAVUŞMAK ÜZERE
- Berkan Kutlu vs Mertens
- Olimpiu Morutan Önümüzdeki Sezon Galatasaray’da Top Koşturabilir
- Barcelona İspanya Birinci Basketbol Ligi’nde Şampiyon Oldu
- 2022 – 2023 Sezonu Kerim Alıcı İçin Çok Kötü Geçti
- FENERBAHÇE’ DE AYRILIKLAR DEVAM EDECEK
- Galatasaray’ın Sacha Boey’i Elinde Tutması Zor Gözüküyor
- Antalyaspor Beklentileri Karşılayamadı