Ankaraspor Galibiyetle Başladı

Ankaraspor TFF 1. Lig ilk hafta maçında Eskişehirspor ile karşılaştı. 12 Eylül Cumartesi günü (dün ) Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ankaraspor 1-0 kazandı. İsim değişikliği yapan Osmanlıspor Ankaraspor ismi ile ilk karşılaşmasına çıktı ve Ankaraspor olarak ilk galibiyetini de aldı. Ankaraspor geçen sezonu lig puan sıralamasında son sırada bitiren Eskişehirspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Ankaraspor-Eskişehirspor karşılaşmasında 7 sarı kart gösterildi. Ankaraspor’dan Tunahan Keskin 8. dakikada, Halil İbrahim Esen 49. Dakikada, Doğukan Efe 54. Dakikada, Kerem Vergilier 90+3. Dakikada sarı kart gördü. Eskişehirspor’dan Alimi 14. Dakikada, Muhammet Yahya Akbulut 58. Dakikada, Berkay Tanır 90. Dakikada sarı kart gördü.

Transfer yasağını kaldırmak için uğraşan Ankaraspor Eskişehir maçına genç ve alt yapı futbolcularından oluşan kadrosu ile çıktı. Ankaraspor transfer yasağını kaldırmak için görüşmeler yapıyor ve Eskişehirspor galibiyeti Ankaraspor takımı için moral oldu.

Maçın Golleri

Ankaraspor’a sezonun ilk maçında galibiyeti getiren golü 59. Dakikada Erdem Çetinkaya’dan geldi. 59. Dakikada Erdem Çetinkaya’nın attığı gol ile Ankaraspor karşılaşmadan 1-0 galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

Güncel Yazılar