Categories: BlogGenel

Osmanlıspor’da Galibiyet Sevinci

Osmanlıspor covid 19 sonrası başlayan lig maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile ligden düşme sınırından çıkamamıştı. Üst üste aldığı 3 yenilginin ardından kendi sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Ankara ekibi galibiyet ile tanıştı. Osmanlıspor’un aldığı bu galibiyet 8 maç sonra gelen bir galibiyet oldu ve takımın ligde kalma umudunu arttırdı.

Maçın Golleri

Maçın ilk golü 28. Dakikada Doğukan Efe’nin golü oldu ve Osmanlıspor 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikasında 45+2’de Gimbert Ümraniyespor’a beraberliği getiren golü attı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında 60. Dakikada Mertan Caner Öztürk’ün penaltıdan attığı gol Osmanlıspor’u 2-1 öne geçiren gol oldu. 72. Dakikada Ümraniyespor futbolcusu Alaaddin Okumuş’un kendi kalesine attığı gol Osmanlıspor’un 3-1 öne geçmesini sağladı. Ümraniyesporlu futbolcu Akubueze’nin  87. Dakikada attığı gol takımının 2. Golü oldu ve bu gol maçta skoru da belirleyen gol oldu.

Osmanlıspor 3-2 kazandığı maçın ardından mor sarılı takım ligde kalan 2 maçı için de moral ve motivasyon topladı. Başkent ekibinin lig puan sıralamasında puanı 27 ve sırası da 16. Sıra oldu.

Güncel Yazılar

MedyaSpor

Recent Posts

EYÜPSPOR 3 – 0 BODRUM FK

Trendyol 1. Lig de 8’inci haftasında lider Eyüpspor sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldiler. Arda…

7 ay ago

Galatasaray Dünyaca Ünlü Yıldızın Peşinde!

Sarı kırmızılı takım transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şu ana kadar yalnızca İspanyol sol…

10 ay ago

Montasser Lahtimi’nin Yeni Sezon Hazırlıklarına Katılmaması Sorun Yarattı

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada tamamlayarak taraftarlarını üzen Trabzonspor’da büyük bir değişim yaşanıyor. Nenad Bjelica, yeni…

10 ay ago