Categories: BlogGenel

Osmanlıspor’da İstanbulspor Hazırlığı

Osmanlıspor TFF 1. Lig 32. Hafta maçında Ümraniyespor galibiyeti ile kritik 3 puan aldı. Ligden düşme gölgesinde bulunan Ankara ekibinin aldığı bu 3 puan takımın ligde kalma umudunu da ayakta tuttu. Osmanlıspor 33. Hafta maçında deplasmanda 12 Temmuz Pazar günü İstanbulspor ile karşılaşacak. Deplasmandaki bu karşılaşma Osmanlıspor’un ligde kalma sürecini belirleyecek bir maç olacak. Mor sarılı takım ligin son haftalarına kalan ligde kalma sürecinin sonunda yeni sezonda da TFF 1. Ligde mücadele etmeyi hedefliyor.

Antrenmanda Eksik Futbolcular

Osmanlıspor futbolcuları 1 günlük iznin ardından İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı. Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma koşusu ile başladı. Koordinasyon çalışmaları ile devam eden antrenman 5’e 2 top kapma oyunuyla sürdü. Teknik direktör Ali Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Osmanlısporlu futbolcular İstanbulspor maçından 3 puan ile ayrılmak ve ligde kalmak düşüncesi ile antrenmanlarını sürdürdüler.

Osmanlıspor takımının yaptığı antrenmana kas ağrısı olan Atakan Rıdvan Çankaya ile Santiago Mele katılmadı. İki futbolcunun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor. Doğukan Efe ise takım ile antrenman yapmadı bireysel olarak koşu yaptı.

Güncel Yazılar

MedyaSpor

Recent Posts

EYÜPSPOR 3 – 0 BODRUM FK

Trendyol 1. Lig de 8’inci haftasında lider Eyüpspor sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldiler. Arda…

7 ay ago

Galatasaray Dünyaca Ünlü Yıldızın Peşinde!

Sarı kırmızılı takım transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şu ana kadar yalnızca İspanyol sol…

10 ay ago

Montasser Lahtimi’nin Yeni Sezon Hazırlıklarına Katılmaması Sorun Yarattı

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada tamamlayarak taraftarlarını üzen Trabzonspor’da büyük bir değişim yaşanıyor. Nenad Bjelica, yeni…

10 ay ago