Amed, TFF 2. Lig 2022 – 2023 sezonu A grubu 10. hafta maçları kapsamında Sivas Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Maç sonucu Amed 3 – 0 Sivas Belediyespor. Müsabakada ağları sarsan isimler dakika 19’da Okan Deniz ve dakika 27 ile 65’te Mehmet Alaeddinoğlu oldu. Sivas ekibinden Uğur Bulut dakikalar 31’i gösterdiğinde kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İşte Sivas Belediyespor – Amed mücadelesine dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Amed Yenilmezlik Serisini Bozmadı

Amed, TFF 1. Lig A grubunda 10. hafta itibari ile sahip olduğu 19 puan ile Şanlıurfaspor’un ardından 2. sırada yer alıyor. Amed ekibi, son 5 hafta boyunca 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile oluşturduğu yenilmezlik serisini devam ettiriyor.

Amed ekibi, mücadelede rakibine karşı iyi bir oyun sergileyerek maçı almayı başardı. Karşılaşmada ağları sarsan ilk isim dakika 19’da Okan Deniz oldu. Ardından dakikalar 27’yi gösterdiğinde Mehmet Alaeddinoğlu meşin yuvarlağı kale ile buluşturarak farkı ikiye çıkardı. Dakika 31’de Sivas Belediyespor’dan Uğur Bulut kırmızı kart görerek ekip arkadaşlarını sahada 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıda Mehmet Alaeddinoğlu yeniden atağa geçerek dakika 65’te 3. golü kaydetti. Maç sonucu Amed 3 – 0 Sivas Belediyespor.

Sivas Belediyespor – Amed İlk 11’ler

Seyrantepe Spor Kompleksi Çim Saha, TFF 2. Lig 2022 – 2023 sezonu A grubu 10. hafta maçları kapsamında Sivas Belediyespor – Amed karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Karşılaşmada Amed, rakibini 3 – 0 mağlup etti.

Ev sahibi takım kendi sahasında Cantuğ Temel, Okan Deniz, Mansur Çalar, Mehmet Gürkan Öztürk, Hüseyin Güngör, Anıl Şahin, Serdar Eylik, Cenk Kaplan, Mehmet Alaeddinoğlu, Kerem Çağatay ve Muhammet Raşit Yöndem ilk 11’i ile mücadele etti.

Sivas Belediyespor’un ilk 11 kadrosunda ise Emre Bayram, Barış Bozdilki, Ahmet Özer, Ozan Kılıçoğlu, Taha Cengiz Demirtaş, Uğur Bulut, Celal Emir Dede, Tufan Kelleci, Arda Keser, Emre Bayram, Halil İbrahim Mızrap ve Tarık Kurt kadrosu ile mücadele etti.

Müsabakada Sivas Belediyespor’dan Ozan Kılıçoğlu sarı kart ve Uğur Bulut ise iki sarı karttan kırmızı kart gördü.

OsmanlisporGuncel

Recent Posts

EYÜPSPOR 3 – 0 BODRUM FK

Trendyol 1. Lig de 8’inci haftasında lider Eyüpspor sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldiler. Arda…

7 ay ago

Galatasaray Dünyaca Ünlü Yıldızın Peşinde!

Sarı kırmızılı takım transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şu ana kadar yalnızca İspanyol sol…

10 ay ago

Montasser Lahtimi’nin Yeni Sezon Hazırlıklarına Katılmaması Sorun Yarattı

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada tamamlayarak taraftarlarını üzen Trabzonspor’da büyük bir değişim yaşanıyor. Nenad Bjelica, yeni…

10 ay ago