TFF 2. Lig A grubu 7. hafta maçları kapsamında Şanlıurfaspor, yeşil sahada Baybut GÖİ ile karşı karşıya geldi. Maç sonucu Şanlıurfaspor 3 – 0 Baybut GÖİ. Karşılaşmada Şanlıurfa ekibinden ağları sarsan isimler dakika 65’te Kemal Rüzgar, dakika 71’de İbrahim Sürgülü ve dakika 90+2’de Behlül Aydın oldu. İşte Baybut GÖİ – Şanlıurfaspor mücadelesine dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig’deki mücadelesinde son 5 haftadır 2 galibiyet ve 3 beraberlik ile yenilmezlik serisini bozmadı. Ligde toplam 13 puana sahip olan Şanlıurfa ekibi, Çorum’un ardından averaj farkı ile 2. olarak konumlanmış durumda. Şanlıurfaspor’u 24 Erzincanspor ve Menemen Belediyespor takip ediyor.

Şanlıurfaspor Rakibini 3 Sayıyla Geçti

Şanlıurfaspor, 7. hafta mücadelesinden zafer sevinci ile ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında farklı gol pozisyonları yakalansa da bir türlü beklenen gol gelmedi. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Kemal Rüzgar, meşin yuvarlağı kale ile buluşturarak ilk golü kaydetti. Ardından Şanlıurfa ekibinden İbrahim Sürgülü dakika 71’de ikinci kez ağları sarsmayı başardı.

Karşılaşma, uzatmalara gitti. Dakika 90+2’de Behlül Aydın fileleri havalandırmayı başardı. Müsabakada başka gol sesi olmadı, maç sonucu Şanlıurfaspor 3 – 0 Baybut GÖİ.

Baybut GÖİ, henüz 2022 – 2023 sezonunda hiç galibiyet alamazken 7 hafta boyunca 1 beraberlik neticesinde toplam 1 puana sahip ve ligde son sırada konumlanmış durumda.

Baybut GÖİ – Şanlıurfaspor Maçından Kadrolar

TFF 2. Lig 2022 – 2023 sezonunda A grubunda mücadele eden Baybut GÖİ – Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Şanlıurfaspor’un ilk 11 kadrosunda Bünyamin Balat, Barış Gök, Cumali Bişi, Mustafa Durak, Şahin Fıstıkçı, Kemal Rüzgar, İbrahim Sürgülü, Feyyaz Belen, Aydın Bağ, Mert Çapar ve Seyit Gazanfer ile mücadele etti.

Baybut GÖİ ise yeşil sahada Ali Kemal Yılmaz, Furkan Özdemir, Ramazan Efecan Gülerce, Talha Erdoğan, Mahmut Boz, Kemal Mert Özyiğit, Ramazan Övüç, Hüseyin Cihan Avcu, Yüksel Şişman, Ali Ateş ve Emin Kaan Arslan ilk 11’i ile oynadı.

Müsabakada Şanlıurfa ekibinden Mustafa Durak sarı kart görürken Baybut GÖİ’den sarı kart gören isimler arasında Ali Ateş yer aldı.

OsmanlisporGuncel

Recent Posts

EYÜPSPOR 3 – 0 BODRUM FK

Trendyol 1. Lig de 8’inci haftasında lider Eyüpspor sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldiler. Arda…

7 ay ago

Galatasaray Dünyaca Ünlü Yıldızın Peşinde!

Sarı kırmızılı takım transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şu ana kadar yalnızca İspanyol sol…

10 ay ago

Montasser Lahtimi’nin Yeni Sezon Hazırlıklarına Katılmaması Sorun Yarattı

Geçtiğimiz sezonu altıncı sırada tamamlayarak taraftarlarını üzen Trabzonspor’da büyük bir değişim yaşanıyor. Nenad Bjelica, yeni…

10 ay ago